Windsurf-hjelpen

Spot Guide
Forecast Guide
Kristiansand Brettseilerklubb (KRSBK)
WKRS-TV

Spotguide.JPG
 

 Spot Guide

Hva skal jeg passe på hvis jeg ønsker å seile i Åshavn? Hvor kan jeg parkere hvis jeg skal seile på Bredalsholmen? Hvilke plasser kan jeg seile på nord-østlig vindretning?!
— Vegard Torkelsen
Spotguide1.JPG

Lyst å seile i området rundt Kristiansand? Besøk vår spot guide! Der beskriver vi hvilke områder som fungerer å seile fra i Kristiansand. Det legges til filmer av stedene med beskrivelse av vindretning, styrke, risikoelementer, nivå, med mye mer. Kartet er basert på google maps og vi er hjertelig takknemlige for alle innspill med beskrivelser av nye spotter, eller tilbakemeldinger på eksisterende spotter.

Har du en “hemmelig” spot? Vi kan hjelpe deg med å fjerne hemmeligheten! :-)

 

 

 

 Forecast Guide

Hvordan skal jeg forholde meg til yr.no og vindmeldingene, egentlig? Stemmer de?
— Vegard Torkelsen
windy.jpg

Som windsurfer blir du fort en semi meterolog når du prøver å analysere forholdene. Dette er våre beste tips til hvordan du kan finne ut hvordan forholdene utvikler seg.

I eksemplene under leiter vi etter hvilke værsystem som ligger og pumper inn bølger og vind. Her har du et tradisjonelt system fra Atlanterhavet. Vinden søndags morgen blir med dette tilfelle kraftig og stabil. Det er et lavtrykksystem med noe regn som ruller innover. Normalt ville vi brukt et 3,7 til 4,2 seil i slike forhold i Åshavn.  

Håper dette vil være til hjelp for deg som seiler når du skal finne værmeldingsapp å følge med på, samt forstå hvordan en windsurfer leser slike meldinger.

 

 Kristiansand Brettseilerklubb (KRSBK)

Kan jeg finne et miljø med seilere i byen? Går de ut sammen, eller kan jeg bare møte opp?
— Vegard Torkelsen
KRSBK bakgrunnsbilde.jpg

Kristiansand Brettseilerklubb (KRSBK) er en aktiv klubb som har mange hyggelige og inkluderende medlemmer. Følg klubben på facebook og få med deg det som skjer av aktivitet på vannet i Kristiansandsområdet og omegn :-)

Hva er egentlig dette windsurfgreiene? Hvordan ser det ut?
— Vegard Torkelsen

 WKRS-TV

wkrs-tv2.png

Her legges det ut videoer og annet snacks til tid og annen.